Tuesday, January 13, 2015

The sims 4

Just want to share some of the random screenshot from my thesims 4 game.Hehe. XD


6 comments:

merahitujambu said...

lama x singgah sini

Anil Wanina said...

dah lama tak main... penah main game ni dulu.. addicted sampai tak sedar masa.. hahahaa

kiru magu said...

@anil wanina : hehe,saya mmg kaki sims dari sims 1,sims 3 sampailah sims 4..sims 2 je tak main lagi XD

@merahitujambu : hi sis,lama tak tegur sapa..blog ni pun dah berhabuk dah sebb takde idea nak update XD

kiru magu said...

@anil wanina : hehe,saya mmg kaki sims dari sims 1,sims 3 sampailah sims 4..sims 2 je tak main lagi XD

@merahitujambu : hi sis,lama tak tegur sapa..blog ni pun dah berhabuk dah sebb takde idea nak update XD

✿ pink velvet ✿ said...

dulu pernah main.. skrg dah beranak pinak ni mmg x nyempatlah, hahaha~

kiru magu said...

@pink velvet:- haha,bestkan main..dah ade family takpelah sis XD