Sunday, December 29, 2013

It's Freebie Time


yay,dengan baik hati lagi ikhlas diri dipersembahkan freebie muslimah kepada sesiapa yang memerlukan.
ok,ini dah transparent
and available dalam 5 kaler yg ikut suka hang la nak guna tang mana 
boleh resize jugak.
cumanya,jangan modified lukisan ini,dan tuan puan ditegah sama sekali dari membuang signature saya di dodol  yg ini ya..harap tuan dan puan faham(saya punya signature yg tulis 'Meg' tu,incase ade org yg 'tak tahu' la) 

dan juga dilarang sama sekali digunakan untuk dikomersialkan untuk keuntungan anda semata mata(means no reprint,republish,jadikan badge,kad raya or wtv yg berkaitan)
sekian terima kasih daun keladi








7 comments:

Anonymous said...

smart gilos kaler..

ada link tutorial cara kaler yg senang deangan best2?

#kartunster

Nizam Erul said...

Comelnyaa :3

Iezwa Razk said...

wahh comel gilaa. :)

Khairulsyarafi said...

thorbaek!!!! arr!!!
jemput ke blog fi tgk zombie plak..ahaha

nurdani said...

warggggghhhhhh comelnya!!!

Diana Azhar said...

Comelnya!

Keri Ikhwan said...

termenung 3 jam tengok dudel ni.