Sunday, August 4, 2013

Random doodle


saya suka lukis lelaki hensem dan cantik...eh,perempuan juga >//U//<
conteng conteng

tak habis2 buat natang ni..nantilah
\


selamat hari raya kepada semua geng blogger..wish awal sbb tak tahu bile lagi tergerak mood nak update blog..
klu saya ada masa,saya ttp akan hantar kad raya yg tak 'terjadi' tahun lepas tu.
minta maaf klu ada salah silap,klu ada yg tak berpuas hati atau terasa hati atau whatever la silalah contact saya ye.kite selesai dgn cara baik.

akhir skali,baling chocolate chip kat sume!!amik ni!bye


5 comments:

alieff said...

wahh canteknya lelaki lelaki tu! O.o

Cik Chokie said...

Tak puas hati bila tengok doodle akak semua comel comel, rasa nak picit picit je XD Hahaha tak dela gurau je. Kihkih Selamat Hari Raya akak :D

Afifah Hayati said...

comel . selamat hari raya juga ;)

merahitujambu said...

selamat hari raya dear

Syarafi[skyforce331] said...

pergh!! osem!!
selamat hari raya
jgn lupa jenguk kad raya dari fi kt blog fi :)