Sunday, March 3, 2013

Symptoms 3 and instagram

Yo,saye baru je active blik instagram so sesape ade boleh la sya follow,gimme your username dannnn juga nak cite pasal Kat kampus meg ADA event symptoms and meg jual bookmark plus kotak yg ade doodle. Rase2 ade org nak tak camni?cam nak jual Kat blog la XD

12 comments:

nurdani said...

mestilah nak sebab karya hebat ni megu

Aida Farzana said...

hihi... apa username? mine is @kimnanachan :D

merahitujambu said...

nak gakkk..rm bapa?

keri ikhwan said...

box tu cambest je..

Erra Kyra said...

Meg.. comel nya. kreatif betul kamu ni^^



meg. sy de kirim email check ya.

BiskOt said...

nak bookmark itu.. >_<

cci said...

comellah... ^_^

cEro said...

Apa lagi, bisnes arr..Bisnes!
Hehehe

Dae Hyun said...

meg, thanks follow insta. saya !

Arif Addeen said...

amboii,, cantiknya
jual laa, confirm ada org nak beli
tapi better guna cat laa :)

Aina said...

handmade sis ke? comella~ :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

boomark kayu tu ke.. nak satu..