Friday, February 8, 2013

freebie yang tak macam freebie sangatlah...

sebab apa aku cakap tak macam freebie sangat?sebab selalunya freebie datang dalam pelbagai warna..aku pula bagi satu saja warna.haha..actually sebab dah terlukis guna satu layer so macam leceh la nak tukar warna dia.

umph..nak tanya korang la,wifi apa yang terbaik kat area kl ni?kalau boleh yang boleh bawak mana-mana la...(fikir nak guna unifi tapi kat rumah je online)

14 comments:

nazha anua said...

macam stroke BEN

EZAN IDMA said...

ni kenapa ni lukis comel sangat ni,

NURUL ◕‿◕ said...

comel,nak ambik ye~hee~thanks :)

najiah shaharain said...

cute!!

merahitujambu said...

ayunyaaaa..sy pakai streamyx aja..tp di rumah

Cikgu Ma said...

tetap santek ^_^

Miss Xyz said...

Cantik, can I take it? :3 Thank you.

cci said...

ayu sangat.. ^_^

akak pun tgh duk cari yg leh bw kemana-mana jer...

fiqah hamed said...

comel..ambik yer..^^

Erra Kyra said...

comel. hehe


meg. erra dah reply di email ya.

Marha Amni said...

Cuteeeeee

Arif Addeen said...

comelnye :)

Aina said...

smartnya.. saye suka :D

Ummi Shaheira said...

wifi yes .maybe