Tuesday, January 22, 2013

I'm still alive//Art Trade w Zakie

yeah im still alive bak kata lagu Big Bang kan...
sem ni rasa macam sangat-sangat sibuk lagi-lagi untuk final sem ni..kena uruskan event itu la,trip ini la..macam-macam..

ni pun nak update blog pun sebab nak bayar hutang ngan zakie11 sebab teramat sangat lama mendiamkan diri tanpa khabar berita .Maaf sebab menunggu lama ya Zaki, mianhe.

dan inilah doodlelukisannya,tadaahhh~
lukisan kali ni realistik sikit dari sebelum ni sebab yela kan,dah lama tak melukis tiba-tiba pegang tablet macam kira ada mood la tu kononnya.
Rasa-rasanya itu je la kot untuk post kali ni. Hingga ketemu lagi dilain masa yang kawan-kawan(ayat entah apa-apa).

(Friendly reminder:- ini bukan freebie ya,jadi jangalah diambilnya kalau anda rasa anda ni bukan tuan empunya lukisan ni ya.Tolong jujur kat diri sendiri sebab dah banyak jumpa orang yang ambil doodle letak kat segmen la,banner la.Kalau nak ambil yang betul-betul ada mention 'freebie' kat tab sebelah kanan.Sekian terima kasih)

16 comments:

munirah :) said...

kyaaaaa!!! >3<
comell gilerrrrzzzzz . pakai tablet lak tu , akak pro la :D
lain kali kita art trade pulakk eh ? heeeee~ ^^

Nieyxzha Hassan said...

Alahai comeinye

kiru magu said...

munirah:- boleh je munirah,tp satu je syaratnya,bersabarlah klu akak terbusy ya..hehe X)

sis niezha:- thanks alot :)

Scya Lollita said...

omeyy ^_^

Dae Hyun said...

cool !

Sandra Fendra said...

comel nyaaa :))

Sya Chot .. said...

dear,draw doodle gune software apa yer??sume cml2:) chot baru blja lagi..ehehe

Nazurah Zurah said...

Ohsemmmmmm :D

Alia Erfani said...

comelnya :D

Alif Ismail said...

ohsem plus cute sgt lah... ^_^

nazha anua said...

bila dah ada mood, smartnya

Cikgu Ma said...

akak pon dah lama x berart trade...sebuk dan penat..

Erra Kyra said...

MEG, kamu baca tak email dari sayaa.. waaa terasa dipinggirkan..T__T



reply yer.. kalo email nya direply berbaur unsur "xdapat tolong" xpe.. sy ok je.. hee =))

MaDiey FazuDin said...

chibi sgt..ahaha
btw newbies here..mohon tnjk ajar..
http://madieyfazudin92.blogspot.com/

cci said...

huwah... berdarah idung sangat comel..

Arif Addeen said...

comel !
nak jugak :P haha
gurau XD