Wednesday, January 2, 2013

freebies kapel arabian style

hi guys,Meg arini baik hati nak bg freeb lagi..Ini ekceli doodle untuk event fakulti but i think elokla bagi freeb kat korg sume.

klik untuk tumbesaran


lagi lagi,terima kasih kat sesape yg dah jwb survey tu..and sesape yg blum lagi dan baik hati nak bantu silalah buat survey ni..jwb bahasa melayu pun boleh sbb saya praktikal orgnye.(nak about 10 org lagi)

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFdNMlFyOXZCUVVJem9BbGZVakRhc2c6MQ#gid=0

24 comments:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

somel... hensem pak ustaz sebelah

Syarafi[skyforce331] said...

pergh!!..style arh!!..jeles manyak!!!!

merahitujambu said...

amik jugak tau..heheheh

wan namikaze said...

Assalamualaikum. Comel betul doodle tu!!! Baik betul kak Meg bagi freebies.

Erin Kahar said...

dah jawab.. just nk tlong.. x tau la btol ke tidak.. hee~

cci said...

sangat comel.. :)

BiskOt said...

muka yg perempuan tu nampak lain sikit. (tiba2 sudah rambang mata dibuatnya). XDD

Luqman Hakim said...

dah jawab dah. uhuk uhuk *cough* ._.

Dae Hyun said...

hensem lah .

Norfaiz Nordin said...

kak meg paish nak ambik freebies nak letak kat header boleh tak? tapi yang link facebook tu boleh buang? nanti paish creditkan kat site (hall of fame) http://www.analoginstapaper.blogspot.com)

aien hermionie said...

aien dah jawab survey tu.. n aien ambik doodles tau... cantik..

nur naa'irah said...

kening patut tebal baru nampak mcm arab sikit but comel

syafeika edora said...

cantik! rajinnya nak bagi buat freebies.. :)

MisEyz BLurz said...

cantiknya!!!cantik doodle perempuan tu..hihi..buat guna apa ek?

Nazurah Zurah said...

Atooto , comelnyaa ! Rajinnya dia lukis :D

hazdnul shafina said...

salam..comel..nak..hehe tq

Sya Chot .. said...

saya ambil yer..ingat nanti nk pakai wat header la..:) thnk..

Alia Erfani said...

saya amik taw. comel sangat. yhanx ^^

tiqa tia said...

sy amik taw ! ;D

really love ur art work :)

Anonymous said...

dah tolong buat survey :)

NURUL ◕‿◕ said...

saya ambik ye,comel..thanks :)

Sophia Hany said...

sy nak..

http://kisahhidupku1999.blogspot.com/

♥cikredjambu♥ said...

hai sis meg...
im ur new follower..
im taken ur freebies...
by the way ur art work is soooo awesome!!
thanx alot ya ◕‿◕

noor asikin said...

hai sis..
sy ambik freebies nie ya..
comel sgt..
tq dear