Sunday, December 30, 2012

Muslimah Freebies and Survey2


ni file freebie ntuk korg,klu nak downloadlah..
http://www.mediafire.com/?xdiga41ww1dyx75 (5.2mb)
keep in mind yg korg kene extract file ni gune winrar.
ni link winrar.. http://www.rarlab.com/
pas dah download buat camni..



and nak mintak tolong korg sikit boleh tak?ingat tak yg survey meg mintak tolong bape bulan yg lepas?kali ni ada gak tp survey pasal children storage rack..sso boleh ye,boleh ye..lap uolls.
link survey sini:- https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFdNMlFyOXZCUVVJem9BbGZVakRhc2c6MQ#gid=0

14 comments:

Dayang Farwizah said...

akak macam mana nak download?

Miss Xyz said...

thank you for the chibi, sangat comel :3

Alhamdullilah saya dah tolong jwbkan survey. maap ler kalau english saya ni tak berapa nak pandai -.-"

cci said...

comey... ^_^

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

somel mcm biasa.. sis tlong jawab survey ea... da masuk sem baru ke.. nti nak lepak mlake.. roger2 oke :)

Nabihah Ahmad said...

chumel.. pakai tablet ea?
saya x jawab survey tue,,, sorry ea,,, x fasih bi lah

Nazurah ♥ said...

Chibi nya doodle akak !
Survey ? Kalau saya reti saya akan cuba . Ngeeee xD

Cikgu Ma said...

dah download...hehe

wan namikaze said...

Comelnya!!!!!

Syarafi[skyforce331] said...

mantop, terbaik comey!!!!

wan namikaze said...

Comelnya!!!! Pandailah kak Meg buat!!!

Afie Qaisarah said...

akk buat la tuto macmmne nk buat matee.. nk tw sgt mcmmne akk buat mate chumel nihh..

aien hermionie said...

aien ambik.. aien guna untuk wat header kat blog aien.. thanks...

farah.fauzi said...

comelnyeee..farah ambek ye? :)

Panggil Aku Han said...

ambik semua eh...buat dp..dkt fb skali..hew3 :3