Tuesday, December 11, 2012

Mood Acuh Tak Acuh


commission ntuk my return customer,mrs wiwi.(dah mintak permission nak post kat sini..huhu)
ni pic ntuk anniversari..gambar ni sebenarnye tak full view.
and first full illustration yg penah ditempah.


skang ni hilang mood nak melukis or mewarna..so sesape yg Meg ade hutang tu diharap tunggu la ye..peace and out,assalamualaikum :)

(footnote:waktu tu ade kan yg tanye nak paint tool sai?ni link..klu broken gtau ye.http://www.4shared.com/file/tasSdAns/PaintTool_SAI_English_Pack.html)

18 comments:

Azzah said...

wah cantik..wiwi ni rajin tempah doodle kan?

Nieyxzha Hassan said...

Sai ni yang full eh?

Cikgu Ma said...

sangat lawa....

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

cikgu wiwi ne memg suka rabbit..hehehe.. comel je

keri ikhwan said...

fuuyo.. ceria je tengok

kiru magu said...

sis niezha:- yup,rasenyer mmg full dan ade craack lagi tu

Afifah Hayati said...

comel la kak meg

merahitujambu said...

cool jeeeeeee..unsur cemburu di situ..XD

nazha anua said...

wah wah, ms math dan mr kaunselor..

cEro said...

Link tu, dia kata "Pautan fail yang anda minta tidak sah."

*kecewa- balik rumah menuju matahari terbenam dgn muzik sedih sbg latar*

elyna mirsada said...

cumel sesgt,dudel awk sume comel le,suka bhgian rambut mmg color sgt cantek ^__^

Cik Cempaka said...

Rabbit tu comel...klu betul2ad rabbit color pink kn best

Syarafi[skyforce331] said...

serius stail n cantik!!! :D

Afie Qaisarah said...

waaahhhh.. suke sgt doodle akk...

Afie Qaisarah said...

Akak boleh x buat tuto cmner nak buat mata anime tu? boleh2?? nak sngt tauu ..

nichi kiwachi said...

LMFAO!! the eyes so kawaii~! >.< damnnn

♥ wiwi ♥ said...

makace meg ^_^ belum update blog lagi. ni kira sneak peek untuk pic sebenar (yang lagi comel hehe...)

thanks to all doodlers yang pernah kerjasama dengan wiwi!!! love all ur works.

Sya Chot .. said...

woww!! amazing gilaa~~~ super duper owsemm...