Tuesday, December 25, 2012

1st Excel Chibi n random commission


chibi ni terhasil sewaktu melawat office mak yg mmg internetnyer tak leh access macam2(sume nak block)..
dengan tangan gatal yg tak reti dok diam ni,maka dibukanya excel dan dilukisnya..mulenye tak bape reti jugak tp lepas explore ok gak la...cumenyer masa  yg diambil lamalah sikit dari yg selalunye..hehe
and saje nak display random commission sebab rasenyer klu post pasal artwork excel yg tak seberape tu cam kosong sgt..hahahha..ni dodol yg dibeli Miraa Hussin

(a/n:-nak tak meg buat freebie ntuk korg?if so,state ape yg teringin korg nak and idea yg paling best akan dijadikan freebie***)
***takde couple freebie okie

15 comments:

Syamimi_Tahir said...

Freebies mata !
meg selalu lukis guna apa ye ?

Dayang Farwizah said...

nak Kak Meg buat freebies muslimah stylish.. boleh ke?

nurdani said...

semua hasil lukisan meg, sentiasa awesome tak kisahlah pakai apa pun. pandai main warna

mohon tunjuk ajar

Nazurah ♥ said...

Comelnyeeeee ! :D

Nurhajar said...

akak buatlah freebie doodle member2 running man . hehe

merahitujambu said...

sokong dani..mohon ajar

keri ikhwan said...

Fuuyo.. Trus menjadi.. Lawa plak tu...

Erin Kahar said...

suka part rambut dengan mata.. lagi-lagi kalau chibi tu pakai tudung, nampak ayu je.. tak pernah lagi jumpe blogger yang pandai buat chibi camgini.. hee~

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

somel je... bt freebies makanan yang sedap... hehehe.. mood tga lapau :)

Azzah said...

eh..eh,main buaian..comel n sweet..:0

BiskOt said...

masih sama walaupun guna media yg lain.. XD haaa.. comel.

**buat freebies running man..

Nabihah Ahmad said...

fuyooo.. pakai excel p0 jadi. terer betul. jeles >.<

Mr. Doctor said...

Cis guna excel pun cantik ya amat.. Lawa2

uyu kawaii said...

uyu nk kak lukis haiwan hehe !!
koz sbelum ni sya tngk akak asyik lukis org je huhu ~~

wan namikaze said...

Wow!!! Cantiknya!! Kak Meg ni memang berbakat lah...Boleh wat art gallery sendiri..