Friday, November 30, 2012

Komik Bajet Teaser

komik ni disusun random


hi guys,
ni komik teaser yg sangat gelabah dari makcik procastinator sekor ni.
dialog tak letak lagi tp macam ni la panelnyer,sesimple , semalas  dan sehuduh yg mungkin..so jgn expect lebih ye. :P
and ianya dlm bahasa inggeris walopun english gua bukannye ok sgt(bajet sgt kan?)

---------------------------------

ok yg ini tade kene mengene ngan komik di atas.
sebenarnyer Meg penah buat komik 2 tahun lepas..dan ianya still ongoing kerana sikap si manusia ini yg mmg dikenali dgn sifat procastinatenya yg tak dapat dibendung itu..tp meg dah buat 11 page baru ntuk komik tu,but still....tak habis2 lagi..
tak update lagi page tu(maybe esok kot upload 11 page baru)..sesapa yg nak tengok lukisan 2 tahun lalu silalah ke sini..ahaha..
http://next-song.smackjeeves.com/comics/945425/cover/

5 comments:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

dear, cpt la siapkan.. xpe2 akak bg semangat ngan twin siap ngan pom pom sekali... go go onni meg.. ammar n aqeel yg ckp..:)

Azzah said...

kena ada masa terluang bnyak bru dapat siapkan kan?fokus meg,,fokus!hi..hi

BiskOt said...

member pun ambil masa bertahun dari die belum kahwin, sampai dah kahwin baru dpt nak menyiapkan komiknya.. tu pon kene stop working. hoho! smngat2! :D

cci said...

wah.. x sabo nak baca nanti.. ehhe..

nazha anua said...

ada publish kat manan nanti?

btw, super smart gila!