Thursday, November 8, 2012

Jawapan ntuk QnA yg lepas

ok,limit day broadband habis hari ni..so memandangkan tak tau bile lagi dapat online maka terpos jualah jawapan yg tak seberapa nak siap..mmg nampak sangat rushing,kaler bersepai-sepai.
and ada gak soklan yg tak terjawab,maybe next entri bile ade duit nak topup broadband prepaid ni..ahaha~


*amaran keras:-gambar sangat beso dan kemungkinan tak boleh dibuka jika broadband cam siput sedut
sile kecil2kan mata anda sebab perkataan mmg halus sgt..and bagi yg alergik ngan tulisan hudus,anda disarankan tak payah tgk =D*



***tutorial rambut akan diusahakan//soklan SiBudakKurus tu aku rase cam tak terjawab je,jwpn mmg mengarut//komik lak masih wujud,and genrenye ialah....cintancantunorggedikygsangatklise (mesti menyampah dengar)alah,cam tak biasa plak XD



13 comments:

nurdani said...

hahahaha. comel gila cara meg jawab soalan melalui lukisan.ahahahaa

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

haha.. tak bole blah kn soalan akak tu.. meh jd calon menantu akak bt ke 300... tp kena tgu 30 tahun lg sanggup???

Cikgu Ma said...

thanx follow akak...^_^

x der button follow ea?

Azzah said...

bole beli ni tablet bamboo tu..:)

nazha anua said...

jangan lupa upload teaser komik:)

merahitujambu said...

semua soalan terjawap.soalan yang tak dpt jawap pon terjawap...

SiBudakKurus said...

hahaha..ade gak soalan sy di situ..hbeslah hdup meg dihantui hantu doodle..keh3

Afifah Hayati said...

saya suka soalan kak Cci . kalau ada masa akak buat la tuto warnakan rambut menggunakan SAI . Macam akak punya style rambut .

cci said...

yeayy.. x sabo nak tunggu tutor meg.. ngee...

Miss Xyz said...

ahaha, bestnya tengok lukisan2 ni XD teruskan melukis, you got one fan here. kipas? ahaha

Luqman Hakim said...

Oh 300 je, boleh kut beli. Haha -.- Anyway, buatlah speed paint doodle akak :D teringin nak tengok luls *gangnam style*

BiskOt said...

LOL ! XDD tegolek2 bacanya ni. haaha. welldone. buat fansprim every month yeah. *twink2*

=A= mencapai quota internet hingga picisan yang terakhir sgt strees. err.

Bibie Bieha said...

yeahh.. nak jugak tutor warnakan rambut doodle sebab bile akak buat,, pergghhhh!! nampak real.. haha
btw, ade satu soalan nie, button follow mane?