Tuesday, October 2, 2012

Kesiputan internet membantutkan segalanya

nak edit blog tapi gini punya slow tak sampaila hati suci lg murni ni.
lagipun dah lupa camna nak edit blog jenis denim ni,otak tu la,absent minded sgt.

9 comments:

cci said...

sooo... cute....

ala... edit pelan2 k.. ^_^ ade masa agi tu..

Syarafi[skyforce331] said...

gunakan daiaaaaaa!!!...lupakaaaaan~~ yang lain....eh tiba2 :P

BiskOt said...

blog suci lg gebu ini tidak merelakan ia diubah. kot. chillax~ xlama lg laju lah tu. slaju putaran bumi. huahaha. sabao2.

nurdani said...

lukisan meg sentiasa buat saya geram.

nanti dah laju, boleh meng-edit :)

nazha anua said...

disclaimer tu salah tulis blank jadi balnk

Atirah ★ said...

geram tengok lukisan ni . comel gilaaaa! :)

Atirah ★ said...

geram tengok lukisan ni . comel gilaaaa! :)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

sama la... sampai tdapt tgok gambar... so komen je... hehehe... xdpt nak bt apa, da la bnyak urusan guna internet...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Ohsem doodle♥♥