Tuesday, October 16, 2012

It shouldn't happen

gambaran yg tak indah dari khabar

alkisahnye bermula dimana tuan empunya blog ni memakai kasut tinggi ke sebuah pasaraya yang tak dimention namanya.Waktu sekitar pukul bape ntah,tapi mmg waktu2 tang ni la slalunye pasaraya nak tutup waktu tu tak de la ramai sangat manusia.

Dek kerana berasa sangat yakin berjalan di pasaraya yg mmg lengang tu,akhirnya kakiku terpeleot ketanah jua..
memandangkan tak jauh dari situ mmg ada pekerja yg sedang memop lantai,maka ku salahkan je beliau sbb nak tutup malu jatuh cam nangka busuk.Da la jerit cam kambing kene hujan,teruk teruk..
Dan kerana kehebatan aku mengawal riak wajah ni juga menyelamatkan diriku daripada hilang coolnya..ya,egoku mmg tinggi..hahaha..aku pun berjalan cam biasa seolah-olah takde pape yg berlaku.

tp tak jauh lepas jalan meninggalkan tempat tu,kedengaran bunyi gelak ketawa pekerja2 kat pasaraya tu..cet!rasa cam nak blasah sengsorg,malu ni



(a/n:- skang ni bz main sims..haha)



15 comments:

deno said...

olo siannya... deno tak suke pakai kasut tumit tinggi... mesti jatuh punya.. hihik..

main the sims? the sims berapa? deno punya the sims 3.. family dah besar... hihi :)

deno said...

olo siannya... deno tak suke pakai kasut tumit tinggi... mesti jatuh punya.. hihik..

main the sims? the sims berapa? deno punya the sims 3.. family dah besar... hihi :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Nak cover malu tapi kene gelak jugak..adoyaii..hehehe

Main sims yg pc ke? Addict kan game tu..nieza dulu suke giler main..yg fb lg la...tp skang dh main dh..xsempat..huhu

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

hikhik, mesti jalan kaki silang2 kan, xbleh pkai heels da..confirm jatuh ke tanah juak

Azzah said...

ha..ha..pernah kena..

Azzah said...

ha..ha..pernah kena..

Scya Lollita said...

sims apa?

merahitujambu said...

napa g pasaraya pakai kasut tinggi..g majlis kawin ke xpela..XD..kan..kan

faten osman said...

ahahaha.. tebal muka meg hari tu..

nurdani said...

hahaha. debik je sorang2

kiru magu said...

deno:- mmg tak berapa minat tp atas sebab2 tertentu terpaksa gak pakai kasut tinggi tu XD
meg main sims3 latenight..kluarge mmg dah berkembang ke anak cucu dah ni,haha..best giler :D

sis nieza:- mmg giler addict ngan game ni tapi bermusim la..syaa start maen dari sims1 lagi,mmg game ni ngan saya tak boleh berenggang XD

sis dysha:- tu la pasalnye..aiyoyoyooooooooo..curse heels lepas ni..haha

sis azzah:- haha,mmg betul!

scya:- sims3 latenight :D

sis mij:- ahaha,everything happen for a reason,saya mmg taknak pakai pun :P

sis faten:-mak aih,itu baru lengang,klu ramai org?lagi teballllll muka..ahaha

sis dani:- yahh~bukan setakat debik je,kamekameha sorg sorg XD

BiskOt said...

xDD .. lain kali stanby crocs dlm beg. whehehe.

*eh eh nanti sis bg butiran ye, bz beno nk hndle, hrp meg cuti lame lg*

Sabrina Kamal said...

Kasihan Kak Meg. Kak main game SIMS downnload kat PC eh?

EZAN IDMA said...

kahkah takpe pengalaman

Aujinz said...

kih kih kih.. pernah gak tergolek depan awek awek sebab pakai kasut crocs yang dah haus tapaknye.. kontrolll jangan tak kontroll.. tiga bulan tak pergi tempat tue..