Thursday, September 6, 2012

Im going to be hiatus

Sadly nak gtau yang blog ni akan berhibernasi sehingga diberitahu kelak untuk memberi jalan kat final yang around the corner ni.
Ini juga bermakna yg tempahan terpaksa ditutup buat sementara waktu ni. Walaubagaimanapun still boleh consider kalau betul2 nak.
Untuk fast reply meg suggest pm kat fb meg.

And untuk semua kawan2 blogger yang dikasihi sekalian,Meg betul-betul nak minta maaf sebab nampaknye kad untuk hari raya yang dah berlalu tu macam terpaksa dibatalkan je sebab mmg takda masa dah hantar. Kad2 tu suma dah print siap dah tulis certain blogger2 yg Meg rapat..rasanya nak capture picture je bagi korg-korg tgk ucapan sorg2.

Untuk yg dah sertai giveaway tu, sorry bebanyak sebab dah menyusahkan korg tulis entri bagai pastu tup tup cancel plak giveawaynyer.
insyaaallah lepas final abis bulan 10 nanti meg akan announce jugak pemenang giveaway n walaupun maybe bukan kad raya dah la,mende lain kot...kesulitan amat dikesali ^____^''

6 comments:

merahitujambu said...

janji umumkan xde la org tertunggu2..doodle glider awok sy dh jadikan kad untuk bisnes koko glider..
http://merahitujambu.blogspot.com/2012/09/kad-perniagaan-koko-glider


**apa pon selesai masalah dulu..=)

cci said...

ala... pos lepas raya pon x per... ^_^ kami termia jerk.. sbb mmg nak kad yg comel tu.. pos laaaaaaaaa...

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

xpe.. fokus in ur final okey!! gambate.. penah rasa dulu memg xsmpat nk update dn hmpir setahun blog terabai

BiskOt said...

pelajaran diutamakan, masa ditepati. ngahaa..xD
anyway goodluck cik meg molek

hav fun with ur final.

Mr. Doctor said...

hmm.. xbleh tngok la chibi chibi tu dah..xpa we're pray for the best in ur exam =)

Nurul Haidah said...

done follow n put ur banner in my blog.please hit me back ok?thanks! :)
take banner in my blog :
http://aidablurr96.blogspot.com