Thursday, September 27, 2012

doodle untuk pemenang contest

this is some doodle for Izzyan Nadirah since she got the third place in sis Safiena domain contest.I think it is not to late to congratulate you dear and here are your present :)


11 comments:

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

wahh rindunya ngan doodle die.. miss u alot..hehehe

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Berkenan betol ngan doodle meg...saye pon nak pandai lukis doodle mcm ni..tang mate tu..adore sgt!

cci said...

omeynyer... meg.. buat ar tutor camne nak warna rambut camtu/ ehehhe

Sarah Zulkifli said...

Ya Allah .. Comellnye ! Ajarkan sye mcm mne nk Buat please :)

nazha anua said...

bikin komik la weh..superb habes dah ni

nurdani said...

comelnya.....ya Allah..

saya suka gaya warna kamu

kiru magu said...

sis dysha:- haha xde maknenyer rindu,lepas ni kompem termuntah pelangi plak sbb terover byk update dodol

sis nieyxzha:- hihi,sis nak saya buat tuto mata ke?nanti saya try ok :DDD

sis cci:- tuto rambut or tudung?ok ok,saya consider gak tutorial ni :D

sarah:- ohmai,rasanya mmg kene buat some tutorial ni..nanti ye meg fikir2kan

nazha anua:- hohoho mmg teringin!!!ajarkanla!!

sis dani:- saya ekceli main sumbat je kaler die..hehehehe

BiskOt said...

histeria balik bile tgok doodle meg. xDD ..

merahitujambu said...

napa xde watermark..disbbkan tu ramai amik doodle awak pastu jdkan segmen..huhuhu..

SiBudakKurus said...

cantiknyeeee

Aina said...

comelnya doodle ni..
mmng terbaik! =]