Thursday, August 2, 2012

pixelly~~~~~

korg tau paint kan?ala,mmg itu software wajib bagi org yg nak cube lukis digital..
Bg Meg software tu actually awesome sbb Meg pun suka gak seni pixel2 ni..
pas korek2 folder,jumpa la artwork Meg yg gune paint,haha





tp guna paint ni kene ada disiplin yg tinggi..haha :D
nanti kalau rajin Meg nak buat video speedpaint guna paint lah..haha

7 comments:

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

wahhh hebat2... kalo da berbakat bt apa pun jd

cci said...

comeynyer..... ^_^

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Cayalah meg! Dudel tetap superb even pakai paint jer..

keri ikhwan said...

arghh.. guna paint pun style lukisan sama je. memang pro laa

Erra Kyra said...

bestnyaaa ...please ajar sy T__T sy boleh lukis kat ketas jerk..kat paint pc xboleh lg.. teringin la nak awak buat kan header cecomel .boleh ke?

Syarafi[skyforce331] said...

pergh!!>..comey gilak....pakai tablet ke ni ?? :O

nazha anua said...

guna paint je yang ni?

makaih lawa gila..aku guna paint buat goku je..tu pun bengkok2