Thursday, August 9, 2012

Kad Raya Giveaway

*update:- extended to 14 august*

hihihi,assalamualaikum y'all!!
sempena hari raya yg mulia lagi bahagia yg bakal disambut ini,Meg nak bagi kad raya kat maybe 3-2 org yg bertuah
uhuk-uhuk,actually bukannye kad,ianya hanyalah poskad kerana saya tak mampu nak print byk2..setem je pun dah rm10..ahuhuhu


Cara nak sertai:-
  • buat entri giveaway ni.
  • letak banner hudus giveaway ni kat entri tu..
  • pastu bagi sebab pesal korg rasa korg nak mende kad raya kejadah ni.
  • and sertakan nama penuh berserta alamat umah korg.
Syarat-syarat:-
  • sanggup tunggu kad ni walaupun raya dah terlepas seminggu XD
  • adalah follower megu-ish-tuna.blogspot.com,yg bukan tu kene la follow orait ;P
  • dah dah,habis da..bsan banyak2 syarat ni.
pemenangnye akan dipilih berdasarkan jawapan yg dirasakan layak la dapat kad ni..ehehehe

and ye,Meg dah senaraikan list2 mereka yg mmg da kompem dapat kad ni :D
(yg tak bg alamat lagi,sila bg alamat secepat mungkin okie )
Alamat yg dah ada:-Cci,dysha,keri,biskot,azzah,hazel,raihan,nabila,
Yg direserve:- mij,deno,niexzha,afifah,dani,safiena,fara,adya,liselle

18 comments:

cci said...

cuteee.... ^_^

keri ikhwan said...

yeah. ada nama kat situ :)

merahitujambu said...

alamak..sy x bagi lagi ke?

merahitujambu said...

dh email dekat awok dear..

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

xkesah la yg, ketas apa pun jnji dpt karya dri meg..

nurdani said...

eh eh nama kita ada dekat situ. hehe. kad raya rekaan meg tu comel sangat-sangat.

*ternganga ni

Luqman Hakim said...

Nak join boleh ? :)

http://chibipikachu.blogspot.com/2012/08/kad-raya-giveaway.html

deno said...

comel2!!!! :)

Liselle MonCherie said...

whoa Terharunya T^T ada nama kt situ huhuhu
ok ini alamat sy:

No 30 Fasa 2B,
32040 Bandar Baru Seri Manjung,
Perak Darul Ridzuan.

Ty so much for remembering me! Sis Meg :D :). Jasamu ku kenang :3. All the best for your awesome doodles because they are just awesome like you :D

Afifah Hayati said...

pasti ramai yang join ni . sebab akak buat omel sangat .

Ain Umaira said...

http://cheezystory.blogspot.com/2012/08/kad-raya-giveaway-i-want.html

Already followed your blog. Thanks! :)

Cik Adyb said...

Awak! Saya nak kad raya dari awak juga *mukamintasimpati*
http://ohthisismy.blogspot.com/2012/08/kad-raya-giveaway-by-meg.html

kyla_kikilala~ said...

kite join ya :)

http://khalilahwajihah.blogspot.com/2012/08/kad-raya-giveaway.html

amal said...

ehh , bule lagi ke nak join ? ;)

Hidayah said...

http://pejamcelikpejamcelik-hidayah.blogspot.com/2012/08/kad-raya-giveaway-d.html

Sempat lagi kan.Harap boleh dapat :)

Nur Danny said...

http://nur-danny.blogspot.com/2012/08/kad-raya-giveaway.html

nama penuh dan alamat saya hantar dekat email akak..

email saya : nur.deenie@yahoo.com

♥ Safiena ♥ said...

Salam sayang.. maaf baru tengok entri. Akak terlampau busy sgt tu yg jarang online.

Weeee.... betul ke nak bagi kad raya? Fuhhhh.. comel tu sis!! Nanti akak bagi alamat rumah kay? Sayang Meg!!

yanyan shzk :) said...

sorry lambat buka sis ~~ baru jea balik dari hostel ni , huhu ..
ehh, ada kad utk sy ? thanksss sis :DDD

nie alamatnya,
P/s 1127,
Kg Pasir Putih Baru,
89008, Keningau, Sabah..

thanks again ^^