Sunday, August 5, 2012

entri cepat cepat

huaaaaaaaa!!!akhirnye dapat gak online balik lepas internet kene potong XDDD
wait,sebelum buat apa -apa assumption saya nak gtau yg saya dah try nak byar online tp masalahnyer Celcomnyer tak bg bil and ada la beberapa missing information yg tak dapat difillkan waktu bayar online.
takpe,klu ada masa nanti nak g center die,bg setel semua problem..hehe..
dah pulak internet kene ptong,sewa rumh datang pulak,pastu tebalkan muka telefon mak suruh bayarkan dulu..(eiiiiiiiii,teruknya perangai)

dan sebenarnyer entri ni nak gtaw  thanks tak terhingga kepada semua yg pernah beli dodol Meg ye,sbb andalah penyelamat hidup si-boros-yg-kini-insaf-dan-kembali-pada-jalan-yg-benar-ini..



5 comments:

BiskOt said...

betol dan benar! gimme 5.. celcom selalu lmbat bg bil. sy pn beberapa kali jugakla, tenet hampir kene potong.. xDD~ ngahaha.

masa sy jd stdent tu, bil letrik & air yg slalu jd mangsa..lg truk, awk kire bruntung meg... xDD. pglaman zmn student wlupn strees tp ttp sonok.. keh4.

nurdani said...

hahaha. boleh pulak macam tu ye. takpe, lukisan meg sentiasa hebat. semoga dimurahkan rezeki

kiru magu said...

biskot:- *high 5*
tu la pasalnyerr...susah pulak nak bayar bilnye..aiyo,celcom celcom..
hehe,bil letrik ngan air belum bayar lagi ni..malas nak pegi pejabat pos :P

nurdani:- haha,betullah sis,klu takde duit hasil commission haritu,siap bulan hidup gelandangan la saya XD

cci said...

sib baik x pakai celcom.. ^_^

Syarafi[skyforce331] said...

streamyx!!!..hehehe :P