Friday, July 13, 2012

Segmen: Jom Kenali KPOP Bloggers


Syarat-syarat:
 Warganegara Malaysia.
 Mempunyai BLOG dan akaun FACEBOOK.
 Wajib follow blog Atin & Atiqah*untuk mengetahui perkembangan segmen ni.
 Like fanpage Atiqah SINI

Cara menyertai Segmen:
 Buat entry bertajuk "Segmen: Jom Kenali KPOP Bloggers".
 Letak banner segmen di atas dalam entry tersebut dan linkkan ke entry ni.
 Jawab semua yang akan diberikan bawah ini.
 Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen entry ni *di CBOX atau tempat lain tidak akan dilayan.
 *Sekiranya anda join Segmen ini dari blog Atiqah, tinggalkan link entry anda di sana.
 Tag 3 orang rakan blogger dan pastikan mereka tahu.
 Tarikh tutup: Sebelum Bulan Ramadhan

Here the question


 Group KPOP pertama yang korang minat.
1.First skali group fav Big Bang and Super Junior.Ni dah lama dah..sekitar 3 tahun yang lalu *cewah*

 Lagu KPOP kegemaran korang . State 2 reasons kenapa korang suka lagu itu
2. Sekarang ni? Lagu I stole your lips BTOB sebab lagu dia cam emosi sangat la.
sebab keduanya ialah,dia kata dia curi bibir kitew,camne boleh tak suke kan? XD

 Siapakah ultimate bias korang. Seorang sahaja. Tak boleh lebih
3.kenapa sorang je???!!!!!!tidakkk!!! ok la fine,klu no 1 orangnya adalah kiseoppie. *ehem,kiseop ukiss*.

 Group KPOP mana yang menjadi top3 pilihan korang sekarang
ala,banyak la sukeeeeee,rasa bersalah mention 3 je >//U//<
Infinite
Ukiss
B1a4 dan lain2*boleh tgk kat banner?*

 K-DRAMA & Variety show kegemaran korang?
k-drama suke tgk 49days or anything yg actor dia Jung Il Woo..haha..variety show lak Running Man,Sesame Player,Hello Baby

 Blog fanfiction manakah yang menjadi kegemaran korang? State 2 reasons
Camne tu?Well,Meg suka sgt baca kat Asianfanfic,siap buat cerita sendiri lagi kat situ XD
Suka baca kat situ sebab byk fanfic and writer pun banyak yg best2 kat situ.

 Adakah bias korang antara yang paling smart & sexy ? tunjukkan gambar tersebut ><*banyak pun tak pe
Oh semestinye Smexy kan Kiseop? *angguk angguk*

malas nak letak byk2..hahahahahahahahhaahhahaha

 Jika korang seorang Kpoppers, upload photo barang/koleksi kpop yang korang ada
and hey,fanart pun boleh jadi koleksi kpop kan?sbb meg da banyak sangat lukis fanart XD


AND YEAH KEPADA VIP KAT LUAR SANA,SAPA YG PERGI CONCERT BIGBANG BULAN 10 NANTI MEH KITE HIGHFIVE ^u^


tag:-  azagonkwonie

1 comment:

Atin Tory said...

Thnkx for join :D
haha mcm mn pulak die boleh curi bibir tu ? LOL >< *lawk pulak atin dgr hihi

Ehh Snek eunhyuk pun termasuk dlm koleksi? LOL hahah
ms bile pulak ad jual snek tu? ><