Saturday, July 7, 2012

Reader,I need your help :)



korg tahu kan yang sem ni Meg kene buat Meja konsol ngan produk yang bermacam-bagai..dan kat sini Meg nak minta sikit pertolongan dari korg..
Boleh tak korg tolong meg fill survey kat 2 link kat bwh ni?



please please please spare some your time to do my survey puhleessss..
ini untuk CGPA sem ni juga,klu respond korg bagus insyaallah pointer Meg akan naik sem ni.
and bukan tu aje..untuk respondent terbaik korg akan dapat doodle free.
nak jadi respondent terbaik camne?Meg akan tgk base on jwpn,klu jwpn jenis bersungguh-sungguh mmg layaklah. :D
tp sorg je*or maybe 2*

also,klu korg ade jwp survey tu kan,please drop comment ngan full name korg.

sekali lagi,bebyk terima kasih TUT



11 comments:

Fyfy Liew said...

Dah jawab survey tu! ;) - Fyfy Liew

Nia Ain said...

suda jawab olh ain aqilah

Anis said...

Dah tolong ~

ArifChangmin said...

dah jwab. Nur Arifuddin bin Nazaruddin

nurdani said...

akan dijawab sebentar lagi.

oh, sebelum tu, meg ni cantik betul eh. suka tengok muka meg

Norsyuhada Binti Johan said...

SAYANG....sue da jawab survey...hehehe..

merahitujambu said...

dah jawap=)

keri ikhwan said...

dah. Ahmad Khairil

Luqman Hakim said...

Pelik soalan . Haha btw dah jawab semua .
Full Name : Luqman Hakim

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

jawab sudah.. norhidayah^^.. gud luck

Ainin Suffiah said...

dah :)

-Ainin Suffiah-