Tuesday, July 3, 2012

ketensionan membuat kerja

now playing:-i stole your lips (BtoB)
now watching:- laptop screen

peningnyewwwww buat keje..aiyo!
sem ni seriously susah gile..
kene bwat meja,kene bwat penapis udara.
haish haish haish..

tp setension2 diri ini,tetap nak pegang tabby(tablet)
dan inilah w.i.p yg paling latest dibuat.
rambut minah ni seriously mencabar..byk sangat highlite.

\


and kat bawah ni sketch kasar meja yg bakal dihasillkan*maap sketch buruk*
klu tengok design rasenye nak dekat seribu bakal melayang..herp derp..
so ingatkan nak bukak commission la untuk tampung kos buat meja ni :D
ada sesapa nak x?klu nak g kat link belah kanan blog ni.

(p/s:-jangan tanya kenapa portrait tu harga camtu,harga naik baru tahu :P)



3 comments:

merahitujambu said...

harga sgt berpatutan ok..hasil kamu di kira mantap..!

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

tensen2 smpt lg mewarna.. kalau ada masa free nk order lukis potret

♥ Safiena ♥ said...

You are talented my dear.. Really love your art works!.. Teruskan sweetie!!