Wednesday, July 11, 2012

Doodle free untuk mereka yg lucky ni



ok so inilah mereka-mereka yg bertuah dpt doodle free dr Meg :D
atas skali untuk fyfy liew
tgh2 tu untuk luqman hakim
and bwh tu ntuk nurnajihah syafinaz(which actually meg xtaw mane satu blognye ^___^'')

tahniah ntuk korg2 yg dapat ni, and untuk yg lain2 juga thanks sebab tolong Meg siapkan assignment ni dengan jayanya.
actually Meg nak lukis je semua yg jwb survey ni..tp tu lah kan,sem ni busy sangat... =________=''

plus kat kesempatan ni nak buat special thanks ntuk sis Nurdani sebab waktu tu feature Meg kat post blog beliau.
huhu,sbb post tu la tetibe follower mencanak naik..thanks alot sis Dani dan tak lupa juga follower baru-baru yg kiut lagi miut ^U^.

ya ampun,banyaknyer bebel pompuan ni XD
haha,nak siapkan dodol yg org tempah la..
ade org nak dodol ke?raya nak dekat da.hihi
lastly,diharap korg bersabar ye klu Meg lambat reply email sebab broadband mmg damn berat.nak bukak yahoo mail pun mcm setahun. *dpt post kat blog pun sbb subscribe prepaid broadband*

16 comments:

merahitujambu said...

alhamdulilah rezeki follower..erk..ahahaha..doodle tuk suk lagi dan lagi??semak je nk lagi kan..XD

Mizzs Ninie said...

Ninie akan tunggu sampai akk balas email Ninie :D

kiru magu said...

mij:-haha,kalaulah saya x bz mmg saya x kesah buatkan untuk semua org XD

ninie:- thanks so much dik,tunggu ye tunggu :D

Fyfy Liew said...

Aww! Comelnya! Terima kasih meg! :3

nurdani said...

sama2 Meg yang ohsem. blog anda harus diikuti :D

nurdani said...

tertekan send pulak. sebenarnya nak bagitahu yang doodle tu sangat2lah comel. tahan geram ni.hahak

keri ikhwan said...

suka betul style lukisan camni. cool

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

kawaiiii... untung sapa yg dpt

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Tak sempat nak amik survey aritu..doodle meg sgt2 ohsem!!!

Luqman Hakim said...

Wah thanks meg :D comel doodle tu !

Azhafizah Md Nor said...

comellllllll ^______________^

Muhammad Arjumizam said...

camne leh dpt warne2 camtu dlm sai????

Syafi Najihah said...

waahhhhhh
thanks akak~
sangat comellll^^

~najihah~

wan namikaze said...

Tahniah kepada pemenang!!! Bestnye korang!!!

wan namikaze said...

Tahniah kepada pemenang!!! Bestnye korang!!!

Sherlyanna Angiela said...

comel nya