Wednesday, July 4, 2012

Bad Day

Now im living in poverty
TT^TT hari ni tak sangka berakhir ngan tragedi.
Ceritanya camni,Meg ngan kekwn Meg teringin la nak lepas tension kat tempat games so kitorg dgn lekanya main la mcm2 kat situ..
pastu tgh meg nak abiskan token yang terakhir,datanglah 2 org lelaki yg tetiba menegur,kitorg nampak laki pelik terus la nak blah..mls nak layan..
pastu bile da separuh jejalan baru sedar dmpet xde,terus pegi kat tempat game td..
and lagi skali jumpe 2 mamat tu..sibuk kate g kaunter.
Meg pun try la tanya kat kaunter manalah tau ade yg baik hati bg kat situ ke..
Mmg dompetnye ada tp isinya hampeh..

adoyai.....sedih gila kut tp apeapepun nasib baik kad2 semua ada..
tanye org kaunter sapa yang bagi mende tu..pastu org kaaunter tu pun sibuklah backup pastu bg ceramah katt aku lak tu..
die kate 'you untung tau,atleast dia pulangkan dompet'
pastu membebel la memacam cam aku lak bersalah..
aku just nak tau sape yg bagi je,itu pun byk cerita..

tgk dari gaya nampak sgt mcm mereka semua tu berkomplot.kejjaaaaaammmmmmmmmm!!
tp apa2pun beryukur sebab kad semua ada.

(p/s:- tak tahu camne nak recover duit2 tu balik..ada yg nak tempah dodol? :D )

8 comments:

Rien Rose said...

kesiannya.. sabar ek..

CCICute Design said...

huhu..nampak ngat komplotkan.. at least g tau je lah sapa yg bagi... kot2 kita nak berTERIMA KASIHkannn... :P

BiskOt said...

oh benci orang yg macam tu. baik berskala jahat. but we must think positive. org kaunter tu pun keje kt situ, mgkin dorg pun tergugat. *positif2*.. xD. sabar eh meg, ada hikmah tu. nti kite beli dodol byk2 kt awk ye. nak puasa kn..heee~ xDD mcm beli kuih pulak.. >e<

merahitujambu said...

lepas ni berhati2..jgn nk main game2 lagi.itu untuk lelaki bukan pompuan cm awok..kan dh bebel ni.XD

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

ishhh len kali bawak laki sama tp kuar rmai2 la.. ada backup... sis nk tmpah potret boleh.. hantar kat email eh

nur anis said...

eh eh..boleh pulak oarang tu marah-marah...patut dia yang minta maaf sebab tempat dia kan..

kiru magu said...

rin:- ye,terima kasih ;'D

cci:- tu la pasalnya sis,kenapa la susah sgt nak gtaw org yg bagi dompet tu.. =____________=''

biskot:- betul,kene fikir positif..maybe pengajarannya nak gtaw yg Meg kene extra careful lepas ni :)

mij:- ala sis,ingatkan nak hilangkan tension buat assignment..tu la,x sedar diri betul..rasa jahat jugak g main mende yg melekakan tu =.=''

dysha:- saya x de boyfriend nak angkut sesame XDD *foreveralone*
tp x lame kemudian mmg kwn2 lelaki sekelas dtg tolong :)

anis:- tu la..terus bising da tempat tu sbb semua nak bertekak..last2 malas la nak layan..beribu-ribu alasan die bg..
adeke kate cctv tu record hantar kat kl ape ntah..nampak beno menipunye..

Mr. Doctor said...

perghh.. 200 tu.. sabaq noh.. btw cctv record ke kl? cis report polis aje =______=