Monday, July 30, 2012

Art Trade 3 warna ngan sis Azzah

tetiba rasa nak art trade 3 kaler ngan sis Azzah..cam menarik je..hihi
and lagipun sesaje nak merapatkan sillaturahim sesama sendiri memandangkan Meg ni actually silent reader blog sayurlemak. XD
so ini je yg Meg sempat lukis..




kaler ni dipilih random dari colourlovers.
tengkiu so much ^^


9 comments:

merahitujambu said...

silau plak..XD

Azzah said...

comelnya muka tu dear..okeh nanti sis buat secepat yng mungkin..thanx dear..:)

BiskOt said...

pro nya dia..ni mesti buat dlm 5-10minit je kan. er meh sini nak sewa tangan tu sehari dua..xDD. esok dh grad, jgn lupe apply jd game designer eh. >.<v

cci said...

mmg silau.. ehehe.. tapiiiiii.. so kawaiiiii... ^_^

keri ikhwan said...

woo.. cun.. cntik walaupun 3 warna je

deno said...

tomey2 :)

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

comel la meg... suke tgk doodle kat sini...sume comel lote (^-^)

kiru magu said...

sis mij: hah,silau ke?

sis azzah:-okie,take yur time ^^

sis biskot:- adoyai!kantoi pulak..camne tau tu keje 10-15 minit ni?obvious sgt eh? XD
okie,nanti nak try la amik curse tu degree nanti :P

sis cci:- salah pilih warne la maksudnye ni..ahaha

bro keri:-trima kasihhh bebyk >u<

deno:- thankyou deno!! X)

sis nieyzha:- thankyou sis!! >3<

Azzah said...

Salam Meg,dah siap:
http://sayurlemak.blogspot.com/2012/08/art-trade-dengan-keri-dan-meg.html