Sunday, June 17, 2012

another kpop entry

berjaya lukis kepala je...tang laen da malas da..

fuuuh,giler da lame x update blog kan..itula,bile da masuk sem baru ni jadi bz sangat sampai time nak update log pun takde..ape yg ade assignment assignment assignment..

tp ujung minggu ni berkesempatan la jugak balik rumah..balik je terus shopping kat times square,sempat la bedal dua album kpop;ukiss n b1a4.
nampak tilam umah,x senonoh betul


sungguh gembira..wowowowwowowow..
anyway,memandangkan meg ni da mcm x de mase nak update blog ape kate add fb or twitter..dapatla kite atleast keep in touch kan?link fb and twitter ade kat tab 'linkie winkie' kat belah kanan tu..

1 comment:

Syarafi[skyforce331] said...

comel walau kepala jer :D