Thursday, June 28, 2012

Acano nak kurus ye?

pipi tembam fluffy sangat dah...aiyoyooooo


Maaflah entri kali ni langsung x de kene mengena ngan seni whatsoever.
Macam ni..
Saya dah makin hari makin montel,sebab hidup kat U makan assignment tido..
Dan sincerly,saya malas nak exercise..
Ada sesapa ada nak rekomen produk nak turun berat yg menjadi walaupun take along time?
Nak cuba herbalife tp mana tahu korg lagi byk experience kan?
(a/n:- tu la,exercise malas,tp nak kurus..perasan betol..puihhh)

3 comments:

Mardhiyyah Ridzuan said...

Mar raselah kan. Any product, as long as boleh setia dgn produk tu, ok je. Setia means, makan or minum produk tu without even missing a day n continuously makan or minum that supplement. Sebab yg xmenjadi tu kdg2 sbb putus asa tgh jln or xde money yg cukup untuk sambung beli produk tu or mmg xsesuai dgn bdn sndr. =)

kiru magu said...

thanks Mar coz bagi pendapat..insyaallah duit ade kut :D

auni said...

rasanya ada tak cara nak kurus tanpa perlu berlapar, bersenam n berhabis duit ? haha -.- nak kurus jugak :( mencikk ahhh