Sunday, May 20, 2012

style yg x baru sgtla..

da lame buat style ni tp mls nak develope sgt..hahaha
nak kate chibi x jugak,sebab nampak more mature gitu..isn't?

(p/s:- a/t tunggu pos lepas ni je ye,kak dysha punye da siap,danny 50% and darwish blom lagi..sabar ye korg ^^)

13 comments:

bari'ah said...

Comel nye :3

keri ikhwan said...

style camne pun ok.sebab warna dan tone tu ohsem :)

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

comel aje... pndai meg buat.. sis pun tga memantopkan skill mendudel.. hehehe

faten osman said...

like!

merahitujambu said...

pengsan2..comelnyaaaaaa

Darwish said...

Okeyh2..,comel gila :)
Kalah Darwish :)

Rien Rose said...

comelnya!

Fara said...

*Speechless

Cik Bulat said...

admire your work :)) comel much ! kah kah kah ~! nanti nak tempah doodle kahwin2 lah, tp utk 2 thun akn dtg T____________T ahahaha~

kiru magu said...

bariah:-thankchuu dear :DD

keri:- hehe,thankyou keri ^^

sis dysha:- doodle sis mmg da mantop la skarang ni pun X)

faten:- thanks faten!! :D

MIj:- Thanks sis~aiyo jgn pengsan2,baru baik dmm kan? :D

Darwish:- hihi,thanks Dar <3

Rien:- thanks sis ^^

Fara:-ala,jgn la sepisselles XP

Cik Bulat:- I admire your work too sis <3 okok,2 tahun pun saye tunngu :P

Anonymous said...

I nak order yang something yang macam ni boleh ? :)

contact me : ummahsentral@gmail.com

nurdani said...

FUH! memang ohsem. boleh tak dani nak pinjam gambar ni untuk ditempek dekat entri khas for you nanti? he he

Anonymous said...

Hai sis! Saya nak order doodle yang macam ni boleh ke? Tolong email saya :

ummahsentral@gmail.com