Wednesday, May 16, 2012

fail edit blog =__=



selame lebih 2 hari sibuk blaja coding,tp punyelah payah..
aiyo,i wonder la how adik2 kecik yg da banyak contribute template kat blogskin tu..how your guys manage to do it huh?
so hingga skarang ni dpt buat yg ade kat blog tu je la..nak try explore lagi tp klu x jadik jugak bedal kat blogkin je le..

(p/s:jeles kat korg yg reti edit blog..jelly much ni)

12 comments:

Darwish said...

Lawa lah...pandai edit..maybe just kena tukar tema blog kepada warna yang cerah...baru nampak stailista !

~uǝǝʇɐɟ said...

hehe, usaha lg. chaiyok2!!

Aujinz said...

kuit..

koh koh koh..

beescode said...

kan, kan. same la kite, coding pun fail gk ni. wawawa.

apa boleh dikritik, blog ni dh cantik dh meg.. simple yg warna warni. (artwork awk tu yg pnting weuhuu~ warna warni). =)


*jelly ngn header meg* xDDDD

wani ★ mis0pink said...

blog ni pn da ckup comel skrg even tema kelabu. lg-2 header tu~ huhu :3

Nur Danny said...

cantik la blog ni kak megu...dulu punye pon cantik :)

Nur Danny said...

cantik la blog ni kak megu...dulu punye pon cantik :)

Rien Rose said...

blog ni dah comey.. hehehehe

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

ala comel je tgok... ok da... i loike..

ArifChangmin said...

jelly ngan meg yg pndai arts :D

Ginger said...

setuju dgn ayat di atas..sangat jelly sebab awak pandai arts :)

Hidayah said...

Akak try lah coding guna basecode org lain dulu.Tapi blog ni pun dah comel gila!