Friday, April 20, 2012

Contest Doodle Glider

Hai,sayalah peluncur gula

Assalamualaikum and  konichiwa minna-san!!
Kalau org luncur ais,makhluk ni luncur gula.Itulah dia Sugar Glider merangkap sejenis haiwan yg bajet cam die je boleh terbang  tang sana tang sini.Sugar Glider diatas telah dikategorikan sebagai peluncur gula yg obesiti memandangkan ianya x de la sekecik sugar glider yg normal.



kuangajo punye meg..spek besar sape la die bedal.

ini ialah hasil kreatif yg x bertempat,ala,fhm2 je la org x de keje...ehem ehem
tomato ni besar atau aku yg kecik sgt :l

dan yg bawah ni plak ntuk submit kat contest MIJ ataupun kalau korg nak join silelah ke sini.Version bebas dari segala doodle mengarut yg ntahapeape. :P
Silelah enlarge gambar ni ye :)
thankyou.

17 comments:

merahitujambu said...

serius comel sgt..terus jatuh cinta kt mata doodle glider ni..XD

merahitujambu said...

thanks join dear..=)

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

gud luck meg.. kalo ad masa nk join gk..:).. seyes memg cute sgt

keri ikhwan said...

cute giler..
ni yg rasa malas nk join ni.. konfem kalah :)

megu-megu said...

mij:your welcome sis :-3

Dysha:thanks yooosh sis C:

Keri: ala,masuk la.mana tau jackpot ke :D

wani ★ mis0pink said...

wani rasa kak meg mesti menang ni, sama ada kategori paling real / paling comel. cuteeeee~~~ :'3 huhuhu :3

Syarafi[skyforce331] said...

pergh!!..memang stail laa!!

cik marikh said...

cute giler!
mesti menang nih!
=D

Mizzs Ninie said...

Jom Join COntest Sy
-> http://www.mizzsninie.blogspot.com/2012/04/contest-hebat-happy-13th-birthday-ninie.html

Fz27 said...

cayalah....

ary_lee said...

Ada harapan menang paling CUTE^^

Ryu on ahsfantasy24.com said...

sangat dan tersangat comel,
tahniah ! :)

Fara said...

Kak Meg :D tahniah dpt tempat pertma! hehe

semutmerah said...

Alolololo . kawainya sugargliderrr tuu .

p/s : tomeyyyy ;)

Cik Cempaka said...

CONGRATS menang..comel ^^

Hanie Dew said...

ok.yang ni comel.

anamizu kaito said...

hai megu ! eeee comelnye!! and megu dah menang tau!! tahniah!!! hehe





slm kenal,
cik ana