Monday, April 16, 2012

because we are complicated


dlm post ni Meg bahaskan diri 'aku'..harap x kisah. X)


post yg sebelum ni yg pasal 'Hanya kerana rm19' tu,ramai tanye Meg kenape dan kenape tak guna henset je ntuk call parent datang?
nak taw sebabnyer?sbb daripada 4-4 kanak2 riang tu x de sorg pun bwk phone. =.=''
wait,kitorg bukan technophobia ok,geek adalah.. :P
Tp mmg dari dulu Meg x tahu la kenapa,henset secanggih manepun x slalu ade kat dakapanku..
Ramai kekawan kate Meg ni susah nak contact,entah hidup ke mati..sampaikan waktu birthday tu ade la dapat msg dari kawan yg menyentuh jiwaku ini...

 'Meg,aku mmg x tahu bile ko bukak and baca msg ni tp aku nak wish ko happy birthday.bla..bla..bla..'

haha,kawan aku da masak ngan perangai aku yg x slalu bace msg.Lulu,im so touched TTuTT

ada beberapa sebab aku malas nak berkepit ngan hp aku:-
1)forever alone.Saya tak ada org special nak ber'sms'.Tapi langsung tak kisah pun :P
2)Hp punya bateri cepat mati...malas nak charge.
3)dah pulak tu,charger Hp tu cam rosak-rosak je..lagilahhhhh..
4)mmg henset tu x slalu ade topup,kalau hidup pun x dew topup camne nak balas msg org :l
5)sebab saya ada twitter
6)sebab kawan2 saya ada twitter
7)sbb twitter free,sms bayar

(haha,berapa banyak twitter da....)

 I dont like to clingy with you all the time but I love you my darling booo Vivaz.Haha,teeeeeetttt..

Inilah my forever in love baby booo,Simon <3




2 comments:

Mardhiyyah Ridzuan said...

Same as me. HP xmelekat langsung. Huhu.. Sampaikan peluang kerja melepas. Adeiii...

merahitujambu said...

phone sy pon kalau bedering x lain x bukan biasa la..ibu abah dan en kasih memang kena kepit..kalau x susah wo..diorg call bertubi2..XD