Sunday, March 4, 2012

Chibi Tutorial



yeah,money problem da selesai..mak bg another 100 plus topup 30hengget..Ohmyguud,how grateful i am TT^TT
seriously x pandai eksplen..klu x paham menanyer2 la ye :D

nak sai full version kan?nah amik amik XD
(kedid kat Mr.K untuk link tu)
paint tool sai



16 comments:

wani ★ wina said...

wahhhh! finally~ :3

nanad said...

kagum :D

Anis Diyana said...

perghhh!comellah!thanks utk tuto ni,nak cuba belajar buat nanti ;)

Fara said...

Wahaha tq kak, baru taw apa kegunaan pressure tool tu :D

megu-megu said...

yeah finally siap X)

megu-megu said...

thankchuu cik nanad ^^

megu-megu said...

cuba la buat~nak tengok X)

megu-megu said...

wah,pasni lagi hebat la die ni..hehe :D

CCICute Design said...

wah...boley cuba nanti... ^_^

yanyan shzk :) said...

tenkiu2 for this tuto :D
hihi~

afina rahmat said...

memang pakai sai yeh ? lain kali ada tuto dlm photoshop tak ?

Naimah lalala said...

Thanks , tuto yang hebat !!! :>

http://catlover-lalala.blogspot.com/2012/03/adakah-ini-anime-oo.html

Saya buat mengikut video ni :D
Komen sikit :)
Thanks !!

ArifChangmin said...

comel ! nnti nk try buat ;D

♥Arin Anis said...

nk masukkan gmbar dlm Paint Sai tu macam mane?:/-still confiuse-
soryy..:> kite budak blur..

♥Arin Anis said...

nak scan/tangkap gmbar tu & bukak kat Paint Sai tu macam mane>?:(

aleasara said...

perghh rs mcm nak tarik je tgn sis tu hah,meh ajar akk ni(huhu tangan kayu)

sng je tgk sis lukis,tp nk buat sdri fuhhhh!tqvm good tutorial!