Tuesday, February 7, 2012

Freebies mata

yo,kali ni punya entri bm sebab ade freebie..takut kalau tls bi nanti apela yg Meg merapu meraban..nanti ngan Meg2 skali x phm (dah la mmg dikenali sbg seorg yg x reti nak eksplen)


nak tgk jelas?maka silalah menge'klik' gamba tersebut...

ini la mate yg dimaksudkan,ya tuan2 dan puan2 dengan ini marilah me'rightclick' dan save la mate yg x seberape ni dalam pc anda2..
ade 2 versi,satu mate bulu melentik dan satu lagi tarak pape..*APTB*
sesuai untuk perempuan kut....tp x tahu la klu lelaki pun fit mate ni..i dont know..korg bedal je la :P
apa?korg nak edit mata ni,nak modified?buat la ape2 yg menyenangkan hati korg..kitew tak kisah..tptp..klu da gune nanti tunjukla kat kite ye :DDDD

ok ni tuto ntuk korg:-click to enlarge

30 comments:

yanyan shzk :) said...

sy ambil yea kak :D
thanks!

Mr. Doctor said...

Huhu.. Terserlah ke-chibi-annya.. Nak guna jugak.. Tapi tak paham bab nak tukar kaler.. Tolong explain.. Please please please.. <--saya buta photoshop =(

Liselle MonCherie said...

Wahhhh!!! comelnye tp Liselle langsung tak tahu nk buat doodle

megu-megu said...

ye silekanlah,sgt dialu-alukan X)

megu-megu said...

haha,orait!
untuk photoshop,MD gi tab image>adjustment>hue/saturation
pastu slides kat hue tu ikot suke MD :)
make sure pilih layer mate tu :D

megu-megu said...

huhu,takpe..liselle bley gune mende ni bile liselle da taw bwat doodle X)

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

kite amik dua-dua..wahh..suke2..time kasih byk2 :) xyah buat mate sendiri dah.kuikui

merahitujambu said...

comelnyaaaaa

caer sasuke said...

mintak izin nk ambik..hehe =p

Robin said...

wuiittt..... comeyyyy2... secute2 nyee... hehehe

*singgah sini skali.. XD

megu-megu said...

hihi,amek je sume itu~~ <3

megu-megu said...

thankyou cik MIJ!! <3

megu-megu said...

owh,silekan sesgt XD

megu-megu said...

thankchuu en robin!!done following XD

Robin said...

thankssss.. ngehh~

Yus Artz said...

ambik dua2...

♥Arin Anis said...

dekat paintTool Sai same jugak ke stepnye?:)amik mata cute tu..

♥Arin Anis said...

nak masukkan mata dlm SAI cane eh>?'sory bnyk tanye' :)

ezzamalik said...

lama dh cri freebies niyh.tqsm sgtt haha

Abdul Hafizuddin Abdul Hashim said...

Saya ambil dua-dua ye.....

Ally Idris said...

wah! pandai nye buat mata tu.. hehe saya ambik ye!

ana fatihah said...

Saya pun ambik gak..trima ksh.. :P

Hai, Hey, Weihh said...

saya ambik mata tu tau :)

Aimi Wardina ♥ said...

Cantikk!

Afie Qaisarah said...

akk nk tnye.. mcm mne nk file kn mte ngn doodle tu?

wan namikaze said...

Menawan lah mata2 tu!!!

Sya Chot .. said...

saya ambil yer..:) thnk.

Miraa Hussin said...

sis , miraa ambil ya :* thanks hehe

Ƞurul Ƨyafiqah said...

Sangat menawan ! *ceh* Fiqah amik ye ? :) TQ !

Izzati Amira said...

sye ambil.. comel sgt ni