Monday, January 16, 2012

This is what happen when you doesnt put watermark on your artwork










ni nak cite sket pasal pengalaman yg baru je berlaku...
lukisan kat atas ni Meg yg lukis tp someone da amik die ntuk dicommercialkan without my permission..
and dah pun dijual kat kedai Mystar kat Berjaya Times Square nuunnn..
dawww,Meg tau ni pun dari sorg member chinese yg kebetulan g kat kedai kpop feymes kat KL tu..
Lps dgr perasaan campur aduk,antare bangge and bengang sebb dorg suppose gtaw dulu,bukan main amik and jual jer..
pilu org yg lukis ni TT^TT
So,ntuk comfirmation Meg nak la tgk depan2 kan mende tu...tp Uitm ni x cuti lagi..
heeeeerp,xpe...jumaat ni balik so bolehla tgk..
hwv,makcik Mystar xla dipersalahkan dlm hal ni..
lagipun..waktu tu artwork tu seblum ni manede Meg letak watermark..so maybe thats my fault =.=''
biala..x sentap pun,cume atleast kongsi royalti ke?harhar..


No comments: