Sunday, January 22, 2012

freebies time

got request?just let me know :DDD

22 comments:

yanyan shzk :) said...

nak request boleh tak akak? hihi..

megu-megu said...

Boleh saja :-3

yanyan shzk :) said...
This comment has been removed by the author.
yanyan shzk :) said...

sy nak request chibi park bom [2NE1].. hehe.
thanks akak ^^

megu-megu said...

Bom?sure x de problem XD

CCICute Design said...

nk jugak... ^_^

Mr. Doctor said...

Ish2.. kompem la nak.. nak nak nak.. design camna pun ok.. untuk awak dalam process.. sori lmbt.. x terer sgt doodling ni.. xde tablet pun.. guna paint ja.. sedih kan? =____=

megu-megu said...

sure aje,gtaw la ape yg cci nak :DD

megu-megu said...

xpe,take your time,meg penah rase camne feel waktu gune mouse ni.gune paint?woo,hebat

CCICute Design said...

cci x kisah meg... meg buat jerk ikut ape yg nak nak wat... da siap g tau la cci ek.. ^_^

schakeyra said...

Nak satu, tapi nak couple, husband and wife, buley ker... Sadis sebab photog lari, gambar masa kawin pon kembang bom-bom.. so kalau dapat da dudel yang comel, leyhla, letak kat depan album, huhuhu... buleh ker~~ buleh ker~~

Gadis mutiara_Solehah said...

wah nak jugak.. nak gambar panda^^..hehe

miss lovers said...

nak satu...comel lah..nak3...(^_^)

Eryn Edrina said...

ASSALAMUALAIKUM..
Saya nak juga satu freebies ni buleh?
Nak couple nye ?
(girl wearing shawl, the guy are wearing cap) Boleh tak? *pleaseeeeee* **puppy eyes**

Farah Alyaa said...

sy new follower awak....
waaahhh...boleh lg ke nak request freebies?
boleh tak nak yang pakai tudung and cermin mata?
pleasee *nada mengharap*

ghostgulz said...

nak request bole ? :D
nak doodle perempuan yang kat kepala dia ada cam costume penguin dan laki kat kepala dia costume panda.
hehe. harap harap meg sudi buatkan. thanks. ^^

Mr. Doctor said...

Hehe.. Ekceli Schakeyra ni my sis.. Sadis kan their wedding photographer x bagi gmbar wedding diorang.. kna tipu bulat2.. =______=

Ainin Suffiah said...

nak request doodle boleh x ? kalau boleh , saya nak doodle freehair yang pakai spectacles . thanks :)

fiqah hamed said...

nak request jugak.. nak doodle bertudung pakai spect dan berpakaian sekolah boleh? hehe..

Mai Maisarah said...

Akak , saya nak request doodle muslimah pegang belon ^^

Sherlyanna Angiela said...

wow... saya paling suka kalau ada freebies...

Sherlyanna Angiela said...

Ahh.. saya boleh request tak??